Denne blog byder dig inden for til en verden, der fortæller dig omkring digital markedsføring og SEO. Måske ved du allerede, hvad markedsføring og SEO er, og måske har du ingen anelse om, hvad det drejer sig om. Det er dog under alle omstændigheder noget, du vil blive klogere på her.

Vi har mange års erfaring med begge områder, og selvom det er to forskellige ting, hænger de alligevel sammen og kan og bør i sidste instans ikke stå alene. Når der tales om online marketing, så kommer vi ikke uden om SEO, og det er således noget, vi her på bloggen vil introducere dig nærmere til.

Du har sikkert allerede en interesse i online markedsføring. Måske har du allerede har din egen lille virksomhed. Hvis du har det, kan du også begynde at interessere dig for SEO, som kan blive et vigtigt element i din markedsføring. For når du ved mere om SEO, så ved du også, hvad du skal gøre, for at kunderne finder vej i din retning. SEO og digital markedføring er det, der skal til, for at kunderne begynder at finde frem til dig og på den måde finde ud af, hvem du er.

Når du gerne vil markedsføre dig online, så bliver du nødt til at interessere dig for SEO, for uden en viden om og kendskab til dette, vil du ikke komme langt. Dine nye, potentielle kunder vil ikke have en chance for at finde dig. Og ligesom alle andre selvstændige, så vil du vil gerne findes. Det er jo netop essensen med det hele. Ellers var der ingen grund til overhovedet at have en virksomhed.

Online synlighed

Online marketing handler om synlighed, og det er det, de fleste virksomheder, hvis ikke alle, ønsker. Vi ønsker at blive synlige på markedet, og at alle dem, der har behov for det produkt eller den ydelse, vi tilbyder, kan finde frem til os. Der er heller ikke nogen, der ønsker at gå forgæves, og jo skarpere, markedsføringen er, jo større sandsynlighed er der for, at de rette mennesker kommer de rette steder hen.

Når du har din egen virksomhed, er det jo ikke ligegyldigt, om kunderne finder dig. Du har et helt unikt produkt, som du ønsker at dele med dem, og de skal have en mulighed for at finde frem til dette produkt. Det er det, du sikrer med online markedsføring. Når du skærper din SEO, bliver det endnu nemmere for kunderne at finde frem til dig, selvom de ikke indtil nu har vidst, at du eksisterede. Og når alt kommer til alt, så er det jo dét, det handler om: at du gerne vil ses og findes. Det varer ikke længe, før du har endnu flere kroner i kassen.